Точно 0 лева. Толкова ще спечели фолкпевицата Галена в новогодишната нощ,

...
Точно 0 лева. Толкова ще спечели фолкпевицата Галена в новогодишната нощ,
Коментари Харесай

Галена Прецакана За Нова Година

Точно 0 лв.. Толкова ще завоюва фолкпевицата Галена в новогодишната нощ, макар че е едно от най-вървежните имена в кръшния род у нас.

И до момента в който колежките й от върха Преслава и Анелия ще приберат солидни възнаграждения, то Галена ще изпадне в чудноват абсурд.

Причината е, че в новогодишната нощ Галена ще пее в заведението на мъжа си Галин в Арбанаси. Тоест тя ще извършва шлагерите си у дома. И ще е доста изненадващо, в случай че вземе хонорар от бащата на децата си. Нещо повече – Галин ще би трябвало да заплати на продуцентите на жена си 14 000 лева (стандартният й хонорар е 7000 лв., само че за празниците скача двойно), с цел да може да я има в нощното си заведение. Така се оказва, че освен Галена няма да завоюва нищо, само че и фамилията й ще се набута с разноски около изявата й.

Подобна обстановка не се случва за първи път. И на други празници Галена е избирала да пее в домашни условия, рискувайки да изгуби шанса да завоюва много сума пари. Но и този път тя демонстрира, че е доста по-различна в мисленето от колежките си, които безусловно се избиват за участия на Нова година, защото тогава „падат“ много положителни средства, написа „България днес“.

Все повече от потвърдените имена са подготвени да поемат по две участия в празничната вечер и даже да пътуват сред разнообразни градове, с цел да забогатеят. Преслава да вземем за пример вечерта на 31 декември ще пее в хотел в Пловдив, а след среднощ е в дискотека в София. Анелия ще е единствено в града под тепетата, само че още веднъж с две участия – първо в ресторант, а след това в нощно заведение. По сходна скица ще бъдат и Емануела и Фики, само че в столицата. Ивана ще изпрати годината с присъединяване в пловдивски ресторант, а в първите часове на 2018 година ще бъде на площада в Пазарджик. Нелина ще кръстосва Златоград – първо в заведение, а след това на площада за посрещането на новата година.

Интересното е, че има и изпълнителки, които в новогодишната нощ са избрали да са със фамилиите си, вместо да се потят по задушливи заведения. ДесиСлава, която е в напреднала бременност, разумно ще си почива. Подобна е и ориста на Магда, която също е с наедряло коремче и ще заложи на почивката.

В абсурд изпада от време на време и Константин, когато има участия в личната си дискотека в Студентски град в столицата. Отношенията му с продуцентите са секрети, само че е любопитно за необятната общност дали си заплаща, с цел да пее в нощното си заведение, и дали изявата му носи облага или загуба. Факт е, че изпълнителите на „Пайнер“ се радват на огромна независимост и не могат да се оплачат, че са ограничавани. Друга демократична стъпка е, че им е разрешено да вършат дуети с реализатори от други музикални компании, като взаимните им клипове се излъчват по малкия екран. Алисия и Тони Стораро даже се появиха на сцената на последния концерт на „Пайнер“ в Пловдив.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР